Największy wybór win ekologicznych w Polsce!

Kategorie win

Wina Różowe Półsłodkie

Różowe wina półsłodkie mieszczą w sobie od ponad 30 do 60 gram cukru na litr. Różowe wino ma różne odcienie – począwszy od koloru herbacianej róży, przez łososia i arbuza, aż po fuksję i karmazyn. Dzięki swojej uniwersalności nadają się one praktycznie do każdego rodzaju potraw. I tak różowe wino świetnie komponuje się zarówno z sałatkami, pizzami, makaronami, jak i z rybami, owocami morza, grzybami oraz niektórymi mięsami.

Przeznaczone są do szybkiego spożycia. W związku z tym ich data przydatności nie powinna przekraczać dwóch lat. Temperatura podawania różowego wina powinna mieścić się w granicy 11 a 13 stopni Celsjusza. 

  • Smak
  • Kraj
  • Szczep
  • Rocznik
  • Kolor
  • Wyczyść filtry
Product successfully added to the product comparison!
Ta strona używa plików cookie w celu optymalizacji i ułatwienia dostępu do naszej strony internetowej. Dalsze korzystanie z tej witryny internetowej oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Możesz osobiście zarządzać tym, jakie i przez jakie witryny pliki cookie mogą być implementowane na Twoim urządzeniu. W celu zapoznania się ze szczegółami kliknij odnośnik - Więcej informacji